De Schiedammer Online

vrijdag 14 augustus 2015

Team 'Schiedam Cricketstad' in Flamingo-finale

CRICKET - Het 'Schiedam Cricketstad' team heeft vandaag in een zinderend spannende halve finale in het Flamingo-jeugdtoernooi (onder 19 jaar) tegen Rood en Wit gewonnen en daarmee de finale bereikt. De wedstrijd werd gespeeld bij Rood en Wit in Haarlem.







Team Schiedam Cricketstad was begonnen met batten. Sam Ruijgrok was de enige batsman die boven de twintig runs uitkwam. Op zijn totaal van 21 runs werd hij gevangen door de Rood en Wit bowler Sardha. Voor 124 runs was het hele team uit, waarbij dat inclusief een flink aantal extra's was van 32. 

Het totaal van 124 was een aanzienlijk lager totaal dan in de poulewedstrijden die het Schiedamse combinatieteam gisteren en eergisteren winnend had afgesloten. Desondanks bleek deze niet al te hoge score goed voor de winst, doordat  Rood en Wit all out ging voor 110 runs. Weliswaar had Rood en Wit met De Graaff een batsman die 28 runs op de teller bracht, maar daartegenover stonden ook drie wickets die voor nul runs vielen. Het aantal extra's van Schiedam kwam op 24 uit. Hoonweg en Verhagen namen als bowler ieder drie wickets.
 
Vrijdagmiddag 14 augustus wordt de finale gespeeld tegen HCC/VCC, aanvang 13.00 uur op het veld van Rood en Wit in Haarlem. In de poule speelde team Schiedam Cricketstad dinsdag reeds tegen HCC/VCC; toen werd gewonnen. Zoals bij beleggen, geldt ook hier: resultaten uit het verleden, bieden geen garanties voor de toekomst.


Informatie over de teamsamenstelling en over de eerdere wedstrijden deze week. 

Volg ons ook op facebook en twitter en instagram.    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten