De Schiedammer Online

dinsdag 11 augustus 2015

TSN Open: drukst bezocht ooit


TENNIS - De wedstrijdleiding - onder aanvoering van Tara Lansbergen - heeft het TSN-Open-toernooi vijf keer achtereen georganiseerd. Het laatste toernooi heeft aldus de organisatie een bezoekersrecord opgeleverd. Een goed moment om het stokje over te geven aan een nieuwe groep, die de kar voor de TSN Open van 2016 gaat trekken, onder aanvoering van Tjarco Bras. Tara hier voor de laatste maal als wedstrijdleidster met de op zo'n druk bezocht evenement onmisbare microfoon, voordat ze werd bedankt door voorzitter Gerard Versteegh (foto).


In de tweede helft van de middag trok een finale waarin de nieuwe wedstrijdleider meedeed, veel belangstelling. TSN-koppel Tjarco Bras/Martijn Blokland versus vader en zoon Edward en Paul van der Torre. Er was een tiebreak in de derde set voor nodig om de partij te beslissen. De felicitaties na afloop waren voor Tjarco en Martijn. Op de baan ernaast slaagde TSN-er Kevin van der Putten er niet in om clubgenoot Aiko de Jong in de problemen te brengen. Zo ook een titel voor Aron Josen in de HE5. Carla Garnaat en Manon van der Stok maakten hun plaatsing waar door de titel in de DD4 te pakken. In de dezelfde klasse maar gemengde categorie was er winst voor Jasper en Dymphy Schuurman. Richard Bras en Sander van ’t Hoen waren niet opgewassen tegen het geweld van het koppel Rik van der Zouwen en Tjalling Waterlander. Mirjam Borsboom en Ingrid Wuijster sleepten onverwacht de DD8-titel binnen.
   
Er waren ook TSN-ers die met twee titels naar huis gingen. Marloes Rauws, Mariet Pors en Lianne Leliveld waren in de finales twee keer succesvol. Marloes en Mariet wonnen samen de DD3 en Marloes met Sabine van der Sar de DD2. Het teamkoppel Mariet en Ingmar van der Wiel deden dat in de GD3 maar hadden daar wel twee tiebreaks voor nodig. Lianne versloeg in de DE5 eerst Kim Andeweg in drie sets om daarna samen met Sari Tazelaar ook de DD5 op haar naam te schrijven.

De volledige organisatie van dit geslaagde toernooi bestond uit: Tara Lansbergen, Jolanda van Groningen, Diana Avezaat, Saskia Rietkerken, Margriet van der Putten, Mireille Ebink, John Nelis, Theo Vrijland, Ron Rietkerken, Bram van der Putten en de lobbyisten Dudok van Dalen en Martijn Blokland.

Eerder berichtten we op Schiedams.nl al over toernooiwinnaars Bart Brons en Claire Lablans.

Volg ons ook op facebook en twitter en instagram.  

Het was erg gezellig op het finalisten-terras. Kijk maar naar een selectie van de gezellige foto's.















Geen opmerkingen:

Een reactie posten