De Schiedammer Online

dinsdag 27 oktober 2015

Crowdfunding gestart voor: Havenkerk als 'bios' tijdens SuikerZoetFilmfestival

SCHIEDAM -  SuikerZoetFilmfestival wil deze jaargang (van 26 tot en met 29 november) ook in de uit 1824 daterende Havenkerk aan de Lange Haven films gaan vertonen. Om dat mogelijk te maken en om de technische kwaliteit van het hele festival te verbeteren, is de organisatie gestart met een crowdfundingactie op Voordekunst.












"Al elf jaar draait het SuikerZoetFilmFestival op de meest bijzondere historische locaties van Schiedam. In 2014 hadden we 17 bijzondere locaties beschikbaar. De toegang is gratis en elk jaar genieten meer dan 12.000 filmliefhebbers uit Schiedam en van verre van de zoete films, de unieke locaties en de relaxte sfeer. En ook dit jaar willen we dat graag weer zo doen. We hebben al bijna 110 filmtitels geselecteerd en zoeken naar de meest bijzondere en historische locaties van Schiedam. Als nieuwe attractie willen we dit jaar graag de onlangs gerestaureerde Havenkerk aan de Lange Haven toevoegen aan ons filmfestival", aldus de organisatie.

Havenkerk, afgelopen week foto-expo, in november bijzonder bios

Sfeervol beeld van de Havenkerk vanachter het glas uit de nok van het Monopole





Volg ons ook op facebook en twitter en instagram.  

Als bedrijf of organisatie een journalist nodig voor persbericht, interview, verslag, webtekst, foto, videodoc? 
Schakel persbureau Mirum in Modum in. Bel Jan Schrijver voor informatie op 010 - 4111121. Voor spoedopdrachten: 06-83563025.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten