De Schiedammer Online

zaterdag 17 oktober 2015

Publiek doet mee in massale vechtpartij op het veld

VOETBAL -  In Schiedam is een amateurvoetbalwedstrijd volkomen uit de hand gelopen. Bij een stand van 2-2 in de wedstrijd HBSS -  Rockanje ontstond vier minuten voor tijd een massale vechtpartij op het veld tussen beide elftallen én publiek. De spelers, van HBSS nog 10, en van Rockanje nog 9, werden na een periode van afkoeling door de scheidsrechter definitief naar de kleedkamer gestuurd. Een wedstrijd waarin spelers van beide kanten zich lieten gaan en waarin het publiek niet vanaf de tribune over het hek had moeten klimmen om aan de vechtpartij deel te nemen. Een wedstrijd met alleen maar verliezers, want hoe onbevredigend is het niet al je jezelf -  in de derde klasse D - als speler niet in de hand kunt houden. Trainersstaf van beide clubs sprongen tussen de vechtenden. Aan de scheidsrechter lag het ook niet in deze wedstrijd, maar op het moment van de matpartij moet deze man ogen te kort zijn gekomen om alle schuldigen te boeken. Dat zal een geluk bij een ongeluk zijn voor beide clubs. Maar, hoe onbevredigend zal het zijn als je als thuisclub op je vingers getikt gaat worden, terwijl je er als bestuur vooraf weinig aan kunt doen dat er enkele heethoofden over de afrastering van het veld springen. Suppoosten zijn er nu eenmaal niet in de zaterdag derde klasse D.

HBSS is altijd een club geweest waar waarden en normen hoog in het vaandel staan, gewoon een nette club. Dit is een wedstrijd met alleen maar verliezers, heel jammer.

Later op de avond volgt het wedstrijdverslag.

Volg ons ook op facebook en twitter en instagram. 

Als bedrijf of organisatie een journalist nodig voor persbericht, interview, verslag, webtekst, foto, videodoc? Schakel persbureau Mirum in Modum in.
Bel Jan Schrijver voor informatie op 010 - 4111121. Voor spoedopdrachten: 06-83563025.
 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten