De Schiedammer Online

woensdag 11 november 2015

Help mee dit vreselijke misdrijf op te lossen en kijk!

SCHIEDAM - In verband met de dodelijk aanrijding op het zebrapad aan de Laan van Bol'Es van afgelopen vrijdag is een in Schiedam woonachtige verdachte van 15 jaar aangehouden. De andere (vermoedelijk) twee gevluchten, uit de grijze SEAT die na de fatale aanrijding tientallen meters voorbij het zebrapad tegen een boom tot stilstand kwam, zijn nog voortvluchtig. Morgen wordt op TV Rijnmond in het programma 'Bureau Rijnmond' aandacht besteed aan het ongeval, met het doel aanwijzingen te krijgen over de voortvluchtigen.

De Recherche Rijnmond Noord vraagt via twitter aandacht voor het programma: "Morgen zal er in bureau Rijnmond aandacht worden besteed aan de dodelijke aanrijding van 6 november op de laan van Bol'Es te Schiedam. Help mee dit vreselijke misdrijf op te lossen en kijk! Met informatie kunt u contact opnemen met de politie 0900-8844, TCI of MMA."  (TCI staat voor Team Criminele Inlichtingen; MMA staat voor Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000)

Over het tv-programma:
"Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Rijnmond Nieuws. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij. Heeft u tips over één van deze zaken? Bel met de politie: 0900-8844. Als u anoniem wilt reageren, bel dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Iedere donderdag om 17.20 uur (ieder uur herhaald) bij TV Rijnmond."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten