De Schiedammer Online

maandag 14 december 2015

Freerunners testen nieuwe brug naar heemtuin-eiland; opening met Antilliaanse muziek

SCHIEDAM - Morgenmiddag om half vier wordt de nieuwe brug in het Beatrixpark officieel geopend door wethouder Van Steenderen. Deze brug verbindt het heemtuin-eiland met het 'vasteland' richting volkstuinen en Thurlede.
De opening gaat gepaard met enig spektakel: een act van freerunners en een wandeling achter de vrolijke muziek aan van de Antilliaanse Brassband Rythmnation.





- tekst persbericht gemeente Schiedam -



Op woensdag 16 december om 15.30 uur opent wethouder Alexander van Steenderen de nieuwe brug in het Beatrixpark. Deze duurzame brug met leuningen van bamboehout maakt het mogelijk om zonder omwegen een rondje door het gehele park te lopen.

Programma
Tijdens de opening testen Freerunners van 010trikcz op spectaculaire wijze de leuningen van de brug. Vervolgens wordt met de Antilliaanse Brassband Rythmnation een wandeling door het Beatrixpark gemaakt.
15.30 - 15.35 uur opening door wethouder Alexander van Steenderen
15.35 - 15.40 uur act freerunners
15.40 - 16.00 uur rondje Beatrixpark o.l.v. Antilliaanse Brassband
U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Renovatie Beatrixpark
De aanleg van de brug is een van de laatste onderdelen van een grote renovatie van het Beatrixpark. En is mede mogelijk gemaakt door, voorheen, Stadsregio Rotterdam. Naast deze brug zijn onder andere de paden, het groen en de beschoeiingen aangepakt, de kinderboerderij opgeknapt en is een nieuw onderkomen voor Irado en Ipse de Bruggen gebouwd.

Samenwerking
In samenspraak met inwoners en de mensen die het park een warm hart toedragen wil gemeente Schiedam met deze renovatie het Beatrixpark een impuls geven. Zodat steeds meer mensen gebruik gaan maken van dit mooie familiepark.

- einde tekst persbericht -  

Beste lezer, we stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.   




 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten