De Schiedammer Online

zaterdag 12 december 2015

Prima voetbalweer, met vanmiddag HBSS en PPSC thuis, Kethel Spaland en SVV uit

VOETBAL/SCHIEDAM -  Misschien een spatje regen, maar overwegend droog, met een zuidelijke wind, temperatuur van 7 graden Celsius, gedurende de namiddag met een wind die naar het zuidwesten draait, verder oplopend naar een voor de tijd van het jaar te warme 11 graden. Het is er goed weer voor om vanmiddag, in de laatste reguliere speelronde van de competitie dit kalenderjaar, een frisse neus en een verrijkte geest te halen langs de velden. Aanvang van de wedstrijden 14.30 uur.

In de tweede klasse is er een uitwedstrijd voor de leider in de tweede periode, Kethel Spaland. De reis gaat naar BVCB. In de totaalstand staat Kethel Spaland vijfde (19 uit 12), de thuisclub derde (24 uit 11). In de tweede periode gaat het duidelijk minder met BVCB, want de club staat daarin op een 11e plek.  De wedstrijd is op Sportpark SporthoekSporthoekpad 1 (hoe verzinnen ze het...) in Bergschenhoek. H.M. van Belkum is de scheids.

Derdeklasser HBSS ontvangt vanmiddag op Harga de mannen van de ander kant van de Benelux, Poortugaal. HBSS staat op de 11e plek met 11 uit 11. Poortugaal een positie lager met 10 uit 12. Colenbrander is de referee.

Vierdeklasser PPSC (met 9 uit 11 op de 10e positie) is om half drie op Thurlede gastheer van JHR, dat een plek lager staat, met drie punten minder, maar een wedstrijd minder gespeeld. 
In dezelfde afdeling speelt SVV (dat op de 9e plek staat, met 9 uit 10) een uitwedstrijd tegen de Delfste studentenclub Ariston'80. De studenten staan op de derde positie met 24 punten.


Beste lezer, we stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten